Hvordan unngå at uenighet på jobben blir advokatmat?


Mange konflikter på arbeidsplassen dreier seg om kommunikasjon og juss.

Faglige konflikter kan være bra og utviklende. Men også ødeleggende dersom det ikke gis rom for uenighet. Ansvaret for å skape rom for uenighet ligger hos alle parter.

Noen ganger kan det hende partene bør gå hver til sitt. Da må man passe på at prosessen er juridisk saklig og redelig. Da slipper man å springe til domstolen og «be om hjelp» i ettertid.

Din sparringspartner

Vi er sparringspartnere for bedrifter, både små uten egne HR ansvarlige, men også for bedrifter med HR avdelinger. Formålet er å unngå at de mellommenneskelige konflikter ikke skal ta all energi og oppmerksomhet fra virksomhetens egentlige oppgaver, enten det er som produksjonsbedrift eller i tjenesteytende næring. I sterke fagmiljøer, vil det regelmessig være utfordringer som kan takles uheldig. Sparring basert på bedriftens egen kompetanse er ofte det beste utgangspunkt for valg av prosesser og løsninger.

Raugland Advokatene kan skreddersy en løsning for din virksomhet. Vi kan blant annet tilby rådgivningstelefon, være sparringspartner for HRansvarlig, og kan bistå i møter.
Vi kan også tilby generell opplæring i form av kurs og foredrag.
Vi reiser ut til virksomheten hvis det er ønskelig.

Ta kontakt med oss!

Ring oss i dag for en samtale, eller kontakt oss via kontaktskjemaet under.
Vi svarer deg innen en dag og det er helt uforpliktende!

[contact-form-7 id="22102"]